Staňte se členem okrskové volební komise

13. 8. 2018

Pokud stále váháte a máte zájem o práci člena okrskové volební komise za TOP 09 při podzimních volbách, pak neváhejte a přihlaste se nám do 30. srpna.

Komunální a senátní volby proběhnou ve dnech 5. a 6. října 2018 (druhé kolo senátních voleb pak 12. a 13. října) v těchto časech: pátek od 14:00 do 22:00 a v sobotu od 8:00 do 14:00.

Náplní práce volebního komisaře je dohlížet na regulérnost průběhu voleb ve volební místnosti a sčítání volebních lístků a hlasů. Tato činnost je dle zákona honorována viz aktuální informace na stránkách ministerstva vnitra: http://www.mvcr.cz/clanek/ministerstvo-vnitra-pocita-s-navysenim-odmen-pro-cleny-volebnich-komisi.aspx

Hlásit si můžete do okrskových komisí, kde TOP 09 podává kandidátní listiny do komunálních a senátních voleb. Upozorňujeme, že členem okrskové komise nemůže být ten, kdo v dané obci kandiduje do zastupitelstva.

Pokud máte o tuto nabídku vy či vaši známí zájem, přihlaste se nám pomocí následujícího formuláře: https://my.top09.cz/ovk/

V případě jakýchkoliv potíží nám také můžete napsat, nebo se přihlásit na email: volby@plz.top09.cz.

V emailu prosím uveďte všechny níže uvedené osobní údaje, které potřebujeme proto, abychom Vás mohli nahlásit do příslušné volební komise.

jméno a příjmení

datum narození

adresu, kde jste přihlášeni k trvalému pobytu

údaj, do které okrskové komise chcete být delegováni

kontaktní telefon a email

Kvůli zpracování osobních údajů je třeba, aby se daný zájemce nahlásil vždy osobně, není tedy možné v jednom emailu nahlašovat další osoby.

Eva Šafránková, krajská manažerka TOP 09 Plzeňský kraj