V Borském parku se hrál pétanque a diskutovalo nad programem pro plzeňskou

8. 10. 2010

V pátek 8. října 2010 proběhl u konečné tramvaje v Borském parku turnaj v pétanque s kandidáty do Zastupitelstva městské části Plzeň 3. Součástí turnaje byla i malá výstava poválečných historických motorek Jawa.

Na pétanquovém turnaji v příjemném prostředí Borského parku se v odpoledních hodinách mohli setkat voliči s kandidáty do Zastupitelstva města Plzně a Zastupitelstva městského obvodu Plzeň 3. Přítomni byl kandidát na primátora TOP 09 Ondřej Ženíšek, kandidát na starostu městského obvodu Plzeň 3 Radoslav Škarda i zástupce krajského výboru TOP 09 Tomáš Jílek. Pro zájemce o historii a techniku byla připravena malá výstava osmi poválečných historických motorek Jawa. Mezi nimi i legendární Jawa 350 Pérák nebo Jawa Bizon. Pro děti byl připraven dětský koutek.

"Jsem velice potěšen velkou účastí vzhledem k odlehlejšímu místu konání. Jsme novými tvářemi a lidé se s námi chtěli setkat a představit program. Hlavním tématem bylo hospodaření města nebo hromadná doprava." říká kandidát na starostu Plzně 3 Radoslav Škarda.

Kandidát na primátora Plzně Ondřej Ženíšek dodává: "Předvolební akce TOP 09 Plzeň 3 se zúčastnili i lídři a kandidáti za TOP 09 do dalších městských obvodů. Jsem rád, že jsme ukázali, že "Tým pro změnu" není jen proklamací, ale realitou."

V Plzni dne 8.10.2010

Galerie
Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme