TOP 09 plesala i pomáhala

28. 2. 2016

Na tři stovky příznivců i členů TOP 09 se v sobotu sešly v Měšťanské besedě na tradičním reprezentačním plese TOP 09 Plzeňského kraje. Večer, který se letos nesl v námořnickém duchu, byl příležitostí nejen dobře se pobavit a potkat známé osobnosti nejen z řad TOP 09, ale také přispět na dobrou věc. Výtěžek soutěže o ceny totiž putoval jako každý rok na dobročinné účely.

Vybraná částka 20 000 korun byla rovným dílem rozdělena mezi Odbornou, Základní a Mateřskou školu Zbůch, která pomáhá dětem s poruchami autistického spektra, a Centrum protidrogové prevence a terapie, které mimo jiné pomáhá předcházet vzniku a rozvoji rizikového chování u dětí, dospívajících a mladých dospělých.  

Mezi hosty nechyběl první místopředseda TOP 09 a poslanec Marek Ženíšek a poslanec Evropského parlamentu Jiří Pospíšil. Ples si nenechal ujít ani jeho pravidelný návštěvník, herec a režisér Vilém Dubnička.

S velkým úspěchem se opět setkal speciální fotokoutek - tzv. SmileBox, ve kterém se návštěvníci plesu mohli nechat zvěčnit v námořnickém stylu. Vyzkoušel ho také první místopředseda TOP 09 Marek Ženíšek, kterého se nám podařilo zachytit s kompasem v ruce a jasným kurzem velícím směr „Západ“. „Pokud si mám vybrat, kde je moje místo, jestli v EU, Rusku či islámském světě, vyberu si Západ, tedy Evropskou unii,“ vysvětlil výběr rekvizit Marek Ženíšek.

Plzeň 27. února 2016                                                            Eva Šafránková, krajská manažerka

Galerie
Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme