Ondřej Ženíšek: Nikdy jsem si nemyslel, jak moc se budu za našeho prezidenta stydět

8. 4. 2015

Na rozhovor ParlamentníchListů.cz s prezidentem republiky Milošem Zemanem, který citovala všechna světově významná média a vyjadřují se k tomu snad všichni politici či komentátoři v zemi, reagoval také šéf plzeňské TOP 09 Ondřej Ženíšek. Jeho slova se nesou v duchu komentářů jeho spolustraníků, ani Ženíšek nevybočil z řady a do Zemana se obul.

Další z ostudných gest a výroků pana Zemana, kterým dává najevo pouze svoji malost a omezenost. Následné reakce demokratického světa, kam naštěstí stále ještě patříme, ukazují, že náš prezident je ostatním čím dál více k smíchu a kromě Ruska ho přestávají brát vážně. Nikdy jsem si nemyslel, jak moc se za něj budu jednou stydět,“ napsal komunální politik redakci ParlamentníchListů.cz.

Ondřej Ženíšek podle svých slov doufá, že „pan premiér svoji správnou kritiku podpoří jasným činem a vládě doporučí neschválit Zemanovu cestu do Moskvy, abychom se za něj nemuseli příští měsíc stydět ještě více“.

Vyjádření velvyslance USA Schapira bylo velmi diplomatické a mírné, vyjadřující postoj USA. Což se rozhodně nedá říct o reakci Miloše Zemana, anebo o slovech ruského velvyslance v Dánsku, který vyhrožoval jadernými zbraněmi,“ míní politik TOP 09.

I čeští proruští politici by se prý měli naučit objektivně rozlišovat jednotlivé výroky. „Přestože byli v mládí učeni k nekritickému obdivu k SSSR/Rusku. Tím mám na mysli bohužel i našeho prezidenta,“ dodal předseda plzeňské TOP 09 Ondřej Ženíšek.

 

                                                                                                                             autor: Radim Panenka

                                                                             

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme