Místní organizace TOP 09 Plzeň 2 stvrdila stávající vedení

22. 4. 2011

Ve středu 20. dubna se v krajské kanceláři TOP 09 v Plzni konal třetí ze řady čtyř sněmů plzeňských místních organizací, tentokrát to byl sněm místní organizace Plzeň 2. Stejně jako na předchozích sněmech byla i na tomto sněmu na programu volba členů místního výboru a také delegátů pro nadcházející regionální sněm.

Na návrh předsednictva místní organizace Plzeň 2 byl do funkce předsedy místního výboru zvolen jeho dosavadní předseda Martin Vít, do funkce místopředsedy dosavadní místopředsedkyně Vladimíra Landrgottová a dalšími třemi členy místního výboru Plzeň 2 se stali Jan Fluxa, Jiří Fiřt a Stanislava Jiranová. Na regionálním sněmu, který se uskuteční 27. května tohoto roku, budou místní organizaci Plzeň 2 zastupovat Jan Fluxa, Martin Vít, Petr Bauer, Stanislava Jiranová a Petr Bitengl.

Náhradníky zvolených delegátů se stali Marián Tomko, Vladimíra Landrgottová, Jan Štěpáník a Lukáš Zwrtek. Staronový předseda místního výboru místní organizace Plzeň v závěru středečního sněmu poděkoval a řekl: "Prioritou místní organizace na Slovanech bude dokázat voličům, že nejsme stranou, která pouze slibuje, ale že pracujeme na prosazení změn, které budou ku prospěchu občanům Slovan".

Galerie
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme