Krajské předsednictvo nominovalo svého lídra do krajských voleb

18. 1. 2012

Předsednictvo krajského výboru TOP 09 na pondělním zasedání nominovalo svého kandidáta na post lídra do krajských voleb, které proběhnou v tomto roce. Lídrem společné kandidátky TOP 09 a STAN do zastupitelstva Plzeňského kraje by podle krajského předsednictva TOP 09 měl být starosta Spáleného Poříčí Pavel Čížek.

V pondělí 16. ledna nominovalo předsednictvo krajského výboru TOP 09 Plzeňského kraje na svém zasedání lídra společné kandidátky TOP 09 a STAN do Zastupitelstva Plzeňského kraje. Stal se jím starosta Spáleného Poříčí a předseda krajského výboru STAN v Plzeňském kraji Pavel Čížek.

Velmi si vážím nominace předsednictva TOP 09 v Plzeňském kraji. Nominaci považuji za uznání toho, že TOP 09 bere vážně zkušenosti starostů v našem kraji. Jako Starostové a nezávislí se budeme snažit přijít s opravdu seriózními náměty na zlepšení života obyvatel našeho kraje, zejména v menších městech a na venkově, kde vidíme mnoho problémů,sdělil ke svému nominování Pavel Čížek.

Marek Ženíšek, předseda krajského výboru TOP 09 k nominaci Pavla Čížka říká:Jsem velice rád, že se nám podařilo nalézt osobnost, která v sobě nese záruky kvalitního lídra do krajských voleb. Ing. Pavel Čížek má nejen bohaté zkušenosti z komunální politiky jako úspěšný starosta Spáleného Poříčí, ale dlouhodobě se také věnuje rozvoji jak okolních obcí, tak celého regionu. Těší mě, že voličům můžeme v osobě Pavla Čížka jako lídra společné kandidátky TOP 09 a STAN nabídnout novou tvář krajské politiky a jsem přesvědčen, že náš kandidát má veškeré předpoklady výrazně uspět v nadcházejících krajských volbách.

Nominaci krajského předsednictva TOP 09 musí ještě schválit krajské výbory TOP 09 a STAN.

Eva Šafránková
krajská manažerka
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme