Karel Schwarzenberg se v Plzni projel na cyklobaru a zašel na koncert i na pivo

5. 10. 2014

Karel Schwarzenberg přijel do Plzně zejména podpořit kandidáta na primátora města Plzně Ondřeje Ženíška a kandidáta na senátora Ladislava Cabadu. „Jsem velmi rád, že nás Karel Schwarzenberg přijel v kontaktní kampani podpořit. Na Pilsner Festu byl i vloni a jsem rád, že se sem vrací opakovaně. Tentokrát jsme mu mohli navíc představit volební program TOP 09 pro Plzeň a rovnou jsme ho i zapojili do kontaktní kampaně. Vyzkoušel si náš cyklobar, speciální vozítko, na kterém naši kandidáti křižují ulice Plzně v této kampani nazvané „Jedeme za Plzeň, jak má být,“ které spojuje možnost lehce si zasportovat a zároveň se osvěžit alko či nealko pivem,“ říká Ondřej Ženíšek, kandidát na primátora města Plzně.

Příznivci přivítali Karla Schwarzenberga v pět hodin u pěší lávky ve Štruncových sadech. Nejprve se svezl společně s Ondřejem Ženíškem v ekologickém vozítku – cyklorikše a pak si vyzkoušel jízdu na pivním cyklobaru. Na tom probíhaly celé dopoledne časové závody družstev a ti nejrychlejší pak z rukou předsedy TOP 09 převzali pivní soudek. Po debatě s Plzeňany na cyklobaru se Karel Schwarzenberg vydal doprovázen kandidáty TOP 09 do plzeňských komunálních voleb na nedaleký Pilsner Fest. Zde nevynechal návštěvu restaurace Na Spilce, kde s ním návštěvníci festivalu debatovali až do jednadvacáté hodiny.

Jeden moudrý muž pravil, že všechny volby jsou lokální. Je to do valné míry pravda, neboť voliči se rozhodují podle svých každodenních zkušeností a ty jsou největší právě s místní samosprávou. Ondřeji Ženíškovi a plzeňské TOP 09 držím do komunálních voleb palce a věřím, že voliči ocení to, že TOP 09 v Plzni je dlouhodobě transparentní stranou se slušnými politiky,“ uzavírá Karel Schwarzenberg.

V Plzni 5. 10. 2014 Eva Šafránková, krajská manažerka

Galerie
Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme