Jubilejní 5. Reprezentační ples TOP 09 se vydařil

23. 2. 2015

V pátek 20. února se v Měšťanské besedě v Plzni uskutečnil jubilejní ročník reprezentačního plesu TOP 09 Plzeňského kraje. Pátý ročník plesu se nesl v duchu první republiky a stal se slavnostní příležitosti k setkání několik set příznivců, podporovatelů a členů TOP 09 z celého Plzeňského kraje.

Mezi četnými hosty nechyběl ani poslanec Evropského parlamentu Jiří Pospíšil či poslanec Parlamentu ČR Jaroslav Lobkowicz s chotí Elizabeth. Jako každoročně ples nabídl výbornou náladu, skvělou hudbu, spoustu zajímavého programu a také možnost setkat se s některými poslanci či zastupiteli města Plzně.

Ples začal úderem 20. hodiny a hned po jeho zahájení jeho účastníky čekala dvě předtančení Taneční školy Gregoriades. Jedno ve stylu 20. a 30. let a druhé v latinskoamerických rytmech. Přítomné bavila také magická bublinová show Matěje Kodeše. Ten vykouzlil bubliny neuvěřitelných velikostí a tvarů. Jaké je to být uvnitř obří bubliny, si tak mohli vyzkoušet na vlastní kůži i samotní návštěvníci plesu. S velkým úspěchem se také setkala novinka plesu - tzv. Smilebox. V něm si návštěvníci plesu mohli pořídit originální dárek v podobě fotografie ve stylu první republiky.

Připravena byla také jako obvykle soutěž o skvělé ceny. Výtěžek byl rovným dílem rozdělen mezi Ledovec, o.s. a Odbornou školu, Základní školu a Mateřskou školu – Plzeň. Ředitelka školy, paní Milena Peteříková a ředitel Ledovce, o.s. Martin Fojtíček, převzali z rukou místopředsedy krajské organizace TOP 09 Petra Suchého a europoslance Jiřího Pospíšila každý šek na 10 000 korun.

Všem pořadatelům, hostům i partnerům 5. reprezentačního plesu TOP 09 Plzeňského kraje velmi děkujeme a těšíme se opět za rok na viděnou.

Galerie
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme