Jezdíte rádi na kole a milujete pivo? TOP 09 teď v Plzni nabízí obojí najednou.

29. 9. 2014

Jedeme za Plzeň, jak má být. Pojeďte s námi! Koňský povoz v barvách TOPky v sobotu 27. září dojezdil, ale v neděli 28. září jej v plzeňských ulicích nahradilo netradiční vozítko, tzv. Cyklobar, který včera odstartoval kandidát na primátora Ondřej Ženíšek. V něm je možno spojit sportovní aktivitu s popíjením oblíbeného plzeňského moku. Cyklobar v centru města potkáte celý týden, svoji jízdu zakončí v sobotu 4. října na Pilsner Festu.

Chcete-li se svézt, nástupní místo je u stánku TOP 09 v ulici Bedřicha Smetany 1 (naproti hotelu Slovan) každý den od 14:00 do 20:00. Trasa, kterou na cyklobaru mohou zájemci absolvovat, vede ze Smetanových sadů Františkánskou ulicí na náměstí Republiky a dále kolem radnice a biskupství a Brankou zpět na výchozí místo. Výjimkou z programu je 30. září, kdy bude cyklobar jezdit kolem OC Galerie Slovany. Jedna projížďka trvá cca 20 minut a je zdarma.

A že alkohol za volant ani do sedla nepatří? Nemusíte se bát. Zatímco Vy si vychutnáte plzeňskou dvanáctku, řidič cyklobaru bude zaručeně vždy střízliv.

Galerie
Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme