TOP 09 plesala i pomáhala už po osmé

1. 2. 2018

Na tři stovky příznivců a členů TOP 09 se v sobotu sešly v Měšťanské besedě na tradičním reprezentačním plesu TOP 09 Plzeňského kraje. Večer, který se letos nesl v punkovém stylu pod heslem „TOP´s not dead!“, byl příležitostí nejen dobře se pobavit a potkat známé osobnosti nejen z řad TOP 09, ale také přispět na dobrou věc.

Výtěžek soutěže o ceny putoval jako každý rok na dobročinné účely. Vybraná částka 20 000 korun byla rovným dílem rozdělena mezi Centrum Hájek a Nadační fond Vyvrhells pro děti. Mezi hosty nechyběli předseda TOP 09 Jiří Pospíšil, první místopředsedkyně TOP 09 a poslankyně Markéta Pekarová Adamová či senátor Tomáš Czernin. Večer si nenechal ujít ani herec a režisér Antonín Procházka.

S velkým úspěchem se opět setkal fotokoutek, ve kterém se návštěvníci plesu mohli nechat zvěčnit v punkovém stylu. Vyzkoušel ho také předseda TOP 09 Plzeňského kraje Petr Suchý, který říká: „Jsem rád, že se z našeho plesu stala již tradice. Letošním ročníkem a jeho leitmotivem jsme chtěli jednak zavzpomínat na „punkovou“ prezidentskou kampaň Karla Schwarzenberga před pěti lety, ale také vyslat jasné poselství všem našim voličům. TOP 09 je tu, v mladistvé kondici a s novým vedením a hodlá výrazně uspět v senátních a komunálních volbách, které nás na podzim čekají.“

Eva Šafránková, krajská manažerka TOP 09

Osobnosti: