Přeštice nabízejí bezplatné právní poradenství kvůli koronaviru

30. 4. 2020

Město Přeštice ve spolupráci s advokátní kanceláří města Ungr, Knaizl & spol., s.r.o. se rozhodlo nabídnout občanům města a podnikatelům se sídlem na území města Přeštice možnost využít bezplatného právního poradenství při řešení problémů vyvolaných panující pandemií koronaviru označovaného jako SARS CoV-2 na území České republiky.

„Rozhodli jsme se vyjít vstříc občanům, kteří se potýkají s problémy vyvolanými pandemií koronaviru, ať už se týkají pracovní, občanské, rodinné, podnikatelské či obchodní povahy. Právní poradenství se uskuteční ve dnech 30. dubna a 7. května vždy mezi 9.00 a 12.40. Zájemci se mohou registrovat na telefonním čísle 379 304 444 nejpozději do 12.00 hodin dne 6.5.2020. Těmto zájemcům bude v rámci nabídnutých termínů přidělen konkrétní časový úsek 20 minut, ve kterém se právní porada uskuteční,“ říká starosta města Přeštice Karel Naxera (TOP 09).

Zájemce s sebou přinese veškeré podklady, které má za to, že se jeho záležitosti mohou týkat (např. smlouvy, rozhodnutí atp.). Porada není určena k sepisování smluv, podání, žádostí a podobných úkonů. Poradenství bude probíhat za zvýšených hygienických podmínek odpovídajícím platným nařízením.

Eva Šafránková, krajská manažerka TOP 09

Osobnosti: Karel Naxera