Předsedou TOP 09 Nýřany se stal Miroslav Vecka

22. 3. 2019

Sněm místní organizace TOP 09 Nýřany tento týden zvolil svým novým předsedou Miroslava Vecku. Místopředsedou byl zvolen zastupitel Města Touškov Petr Dvořák.

 Čtyřiačtyřicetiletý právník Miroslav Vecka se specializuje na právo životního prostředí a ochranu krajiny. Jeho hlavním cílem pro následující dvouleté období ve funkci předsedy místní TOP 09 je především rozšířit členskou základnu.

„TOP 09 má jasný program a má co nabídnout i lidem v regionech mimo Plzeň. Mým cílem je proto oslovit nové sympatizanty a zájemce o členství v působnosti naší místní organizace. Každý, komu jsou sympatické hodnoty, na kterých je TOP 09 postavena, je v našich řadách vítán,“ říká nově zvolený předseda místní organizace Miroslav Vecka.

 

Místní organizace TOP 09 Nýřany působí na západ od Plzně na Nýřansku a Touškovsku,a to v těchto obcích a městech: Bdeněves , Blatnice, Čeminy, Čerňovice, Heřmanova Huť, Hněvnice, Chotíkov, Kbelany, Kozolupy, Křelovice, Líně, Líšťany, Lochousice, Město Touškov, Myslinka, Nýřany, Pernarec, Plešnice, Pňovany, Přehýšov, Rochlov, Tlučná, Úherce, Újezd nade Mží, Úlice, Vejprnice, Vochov a Zbůch.

Eva Šafránková, krajská manažerka

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme