Místostarostkou v Plasích se stala Eliška Palmová (TOP 09)

14. 10. 2022

V Plasích v okresu Plzeň-sever proběhlo ve středu 12.10.2022 ustavující zastupitelstvo po komunálních volbách. V radě města usedli zástupci kandidátky „Nezávislí pro Plasko“ a „Jde to s podporou TOP 09“. Post neuvolněné místostarostky bude nově zastávat členka TOP 09 Mgr. Eliška Palmová.

 

Starostkou byla zvolena Mgr. Eva Kantor Pořádková (Nezávislí pro Plasko), místostarosty Ing. Václav Gross (Nezávislí pro Plasko) a Mgr. Eliška Palmová (Jde to s podporou TOP 09). Na pozice radních byli zvoleni doc. Ing. Lukáš Pfeifer Ph.D. (Nezávislí pro Plasko) a Mgr. Bc. Veronika Urbanová (Jde to s podporou TOP 09).

 

„Na prvním místě chci velice poděkovat všem voličům, kteří nám svou volbou projevili důvěru. Moc si toho vážím a věřím, že jejich důvěru nezklameme. Také bych ale ráda poděkovala všem lidem z naší kandidátky. Vytvořili jsme skvělý tým, ve kterém jsou tři členové TOP 09 a dvanáct osobností bez politické příslušnosti, vážím si jejich schopností, zkušeností a nápadů. Věřím, že společně budeme moci pro Plasy udělat to, co jsme si předsevzali – tedy pracovat na rozvoji a důstojné propagaci města, směřovat k energetické soběstačnosti nebo podporovat přidružené obce. Budeme pokračovat ve směru daném Strategií města Plasy a budeme usilovat o to, aby o naše starší spoluobčany bylo postaráno co nejlépe a nejdéle v jejich domácím prostředí,“ říká místostarostka Plas Eliška Palmová.

 

Eliška Palmová se narodila v roce 1995. Vystudovala Právnickou fakultu Západočeské univerzity v Plzni. Během studia se věnovala dobrovolnickým aktivitám, v rámci studentské organizace organizovala program pro zahraniční studenty v Čechách. Absolvovala také stáž v Estonsku, během které učila místní děti angličtinu. Dobrovolnickou činnost vykonávala i pro organizaci Amnesty International, pro kterou vypracovávala zejména právní stanoviska a překlady. V současné době pracuje na Magistrátu města Plzně v oddělení dopravních přestupků. Od roku 2021 je členkou TOP 09 i členkou krajského výboru.

 

 

Eva Šafránková, krajská manažerka TOP 09

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme