Krásné Vánoce a šťastný nový rok

19. 12. 2017

Vážení přátelé,
rád bych nyní na sklonku roku 2017 využil předvánoční čas k malému ohlédnutí za uplynulým rokem a zamyšlením nad rokem nadcházejícím.

Rok 2017 byl pro TOP 09 rokem přelomovým. Přišli jsem s Vizí do roku 2030, předložili kvalitní program do Poslanecké sněmovny, ale bohužel jsme neuměli přesvědčit dostatek voličů, aby nám dali svůj hlas. V listopadu jsme si pak na celostátním sněmu zvolili nové vedení. Marek Ženíšek, náš expert na zahraniční politiku se stal místopředsedou TOP 09. Úzce spolupracovat bude s novým předsedou strany europoslancem Jiřím Pospíšilem, který pochází také z Plzně.

Za dva týdny vkročíme do roku 2018. Bude to rok "osmičkový", a tyhle roky v našich dějinách byly zpravidla přelomové. Pevně věřím, že v tom dobrém smyslu přelomovým bude i rok následující.

Doufám, že v lednu si zvolíme demokratického prezidenta, který bude naši společnost sjednocovat a ne rozdělovat. Kdo jím bude, se dozvíme už v sobotu 27. ledna. Sobota bude zároveň příležitostí ke společnému setkání na 8. Reprezentačním plesu TOP 09 Plzeňského kraje v Měšťanské besedě, na který bych Vás chtěl tímto ještě jednou pozvat.

Na podzim nás pak čekají důležité senátní a komunální volby. Uspět v nich bude pro TOP 09 zásadní. Proto vítám každého, kdo by se chtěl do přípravy na volby i kampaň zapojit.

Chtěl bych vám nyní popřát klidný advent, krásné Vánoce s těmi nejbližšími a do nového roku hodně zdraví a chuti měnit věci kolem sebe.

Petr Suchý
předseda TOP 09 Plzeňského kraje

Štítky
Osobnosti: Petr Suchý
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme