Kandidáti TOP 09 ujeli za voliči už přes 2 tisíce kilometrů

16. 10. 2017

Kandidáti TOP 09 ujeli za 25 dní své expedice Neuhneme více než 2 tisíce kilometrů za voliči. Praga V3S, která je symbolem této kontaktní kampaně, dosud neměla jedinou závadu a projela už všemi většími městy a obcemi regionu.

„Víme, že vidět kandidáty jen na billboardech, letácích nebo v televizi, a slyšet jen hesla dnes už voličům nestačí. Proto jdeme za lidmi mluvíme s nimi. Je to dobré rozhodnutí, lidé jsou velmi milí, vstřícní a hodně se ptají. Je to skvělá příležitost vysvětlovat vize TOP 09 a lidé tento osobní přístup oceňují,“ říká lídr kandidátky lékař Jiří Skalický.

Při desítkách rozhovorů s kandidáty TOP 09 se lidé nejčastěji ptají na členství v Evropské unii a budoucnost Evropy. Podle reakcí voličům není lhostejné omezování svobody a plnohodnotné demokracie. Právě na tom stojí volební program TOP 09.

TOP 09 je v Pardubickém kraji také tradičně velmi aktivní na sociálních sítích. Například na Facebooku krajské organizaci jen v posledních týdnech přibylo více než 100 fanoušků. „Sociální sítě jsou sice fenomén této doby, ale my se nespoléháme jen na ně. Nejzásadnějším prostředkem naší kampaně je podání ruky, respektive stovky podání rukou s našimi voliči. Žádný marketing ani sebelepší volební guláš nenahradí osobní setkání a rozhovor s kandidátem. Proto jdeme touto náročnou, ale věříme, že úspěšnou cestou,“ dodal poslanec a primář Pardubické nemocnice Jiří Skalický (TOP 09).

Také ve volebním týdnu bude kontaktní kampaň TOP 09 pokračovat. Kandidáti se vydají za voliči nejen v Pardubicích, ale například také do Skutče.

Video ze zahájení cesty po kraji: youtube.com/watch?v=5EERlV0DFdg

Záznamy z cesty, kandidáti a program: www.expedice-neuhneme.cz

YouTube TOP 09: youtube.com/user/topvidea

Ondřej Müller, krajský manažer