TOP 09 představuje své kandidáty pro volby do Senátu

Pro Pardubice i Ústí nad Orlicí již TOP 09 zná jména svých kandidátů. Jsou jimi senátorka Ludmila Müllerová a bývalý univerzitní rektor Jiří Málek

V Ústí nad Orlicí bude své křeslo v barvách TOP 09 obhajovat zdejší současná senátorka, Ing. Ludmila Müllerová. Paní senátorka Müllerová je v současnosti členkou Senátního klubu TOP 09 a Starostové a předsedá Stálé komisi Senátu pro rozvoj venkova. Více se o ní můžete dozvědět v jejím profilu na stránkách TOP 09. Paní senátorka také zve všechny své příznivce na svůj nově zřízený profil na Facebooku

V obvodu Pardubice bude TOP 09 aktivně podporovat v boji o senátorské křeslo bývalého rektora Univerzity Pardubice, profesora Jiřího Málka. TOP 09 považuje pana profesora za velice výjimečnou osobnost, jejíž zvolení by bylo velikým přínosem pro celý region a proto se rozhodla proti němu v předvolebním boji nestavět jiného kandidáta. Podpora osobnosti, jakou je profesor Málek, je nejlepším možným způsobem, jak se zasadit za odpovědnou politiku pro náš region.

Chtěli byste se dozvědět více o kandidátech, jejich postojích a názorech? Ptejte se v diskuzi na našem Facebookovém profilu. Brzy si na stránkách Pardubické TOP09 budete moci přečíst rozhovor s našimi kandidáty, sestavený i z vašich otázek.

KRAJSKÁ KANCELÁŘ TOP 09 PARDUBICKÝ KRAJ

Husova 1782