Vít Steklý: Máme na to podílet se na řízení kraje

15. 6. 2023

Pardubická krajská organizace TOP 09 si po dvou letech zvolila nové vedení. Pozici krajského předsedy obhájil podnikatel a zastupitel města Slatiňany Vít Steklý.

Delegáti sněmu dále do nejužšího vedení zvolili projektového manažera Michala Pilaře, primáře a krajského zastupitele Jiřího Skalického, oblastního manažera ve stavebnictví z Vysokého Mýta Miloše Fogla a pracovníka v IT a telekomunikacích Josefa Zavorala ze Svitavska.

Uspět v krajských volbách, to je zásadní úkol nového vedení krajské TOP 09. „V rámci obhájeného mandátu krajského předsedy hledím především směrem k blížícím se krajským volbám. Věřím v sílu naší strany TOP 09 a doufám, že posílíme naši přítomnost v krajském zastupitelstvu. S našimi hodnotami, naší vizí a naším týmem se nebojím usilovat o mnohem více. Věřím, že naše politická práce, naše hodnoty a naše snaha o transparentnost a spravedlnost přinesou výsledky,“ shrnul staronový předseda Vít Steklý.

Sněmu se zúčastnilo také nejužší vedení strany v čele s předsedkyní Markétou Pekarovou Adamovou a 1. místopředsedou, senátorem Tomášem Czerninem. Hosty byli také poslanec Pavel Svoboda či europoslanec Jiří Pospíšil. 

Ondřej Müller, krajský manažer

ING. VÍT STEKLÝ SE NARODIL V ROCE 1990 V CHRUDIMI, DĚTSTVÍ A DOSPÍVÁNÍ PROŽIL V NEDALEKÝCH SLATIŇANECH. DÍKY SVÝM RODIČŮM A PRARODIČŮM SI VYBUDOVAL SILNÝ VZTAH K MĚSTU, KDE VYROSTL, STEJNĚ JAKO K MÍSTNÍ KOMUNITĚ, PŘÍRODĚ A KRAJI JAKO TAKOVÉMU. VÍT VYSTUDOVAL ČVUT V PRAZE, KDE ZÍSKAL NEZBYTNÉ PENZUM VĚDOMOSTÍ DO DALŠÍHO ŽIVOTA. OD ROKU 2018 SBÍRÁ ZKUŠENOSTI V SAMOSPRÁVĚ MĚSTA SLATIŇANY JAKO RADNÍ. ROKY, KTERÉ STRÁVIL STUDIEM NA FAKULTĚ INFORMAČNÍCH TECHNOLOGIÍ, HO DOVEDLY K UVĚDOMĚNÍ, ŽE AKTIVNÍ VYSTUPOVÁNÍ V KOMUNITĚ LIDÍ A V MÍSTĚ, KE KTERÉMU MÁ VZTAH, JE TO, CO HO V ŽIVOTĚ NAPLŇUJE.

ZLOMOVÝ OKAMŽIK JEHO ŽIVOTA NASTAL V ROCE 2017, KDY SE MU NARODIL JEHO PRVOROZENÝ SYN MICHAL. LÉTA PROŽITÁ V PRAZE, ZÍSKANÉ ŽIVOTNÍ ZKUŠENOSTI A NAROZENÍ POTOMKA PŘEDSTAVOVALY ZÁSADNÍ MOTIVACI VRÁTIT SE NA MÍSTO, KTERÉ POVAŽUJE ZA DOMOV – TEDY ZPĚT DO SLATIŇAN. I PŘESTO, ŽE VÍT ÚSPĚŠNĚ VEDE SVOJI IT FIRMU, KTEROU ZALOŽIL JIŽ BĚHEM STUDIÍ, JE RODINNÝ ŽIVOT NEZBYTNOU SOUČÁSTÍ A INSPIRACÍ V AKTIVNÍM BUDOVÁNÍ HODNOT, VE KTERÉ SÁM PEVNĚ VĚŘÍ.

Galerie
Štítky
Osobnosti: Vít Steklý
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme