Seminář Interní komunikace a komunikace s regionálními médii

Zastupitelé za TOP 09 Pardubického kraje se školili v práci s médii

24. 5. 2011

Interní komunikaci přednášela tisková mluvčí TOP 09 slečna Mgr. Alžběta Plívová, odpolední část, workshop Práce s regionálními médii, pro nás zajistila agentura Campaings.cz, tedy společnost, která školila kandidáty TOP 09 do poslanecké sněmovny, kandidáty do Senátu, v současnosti chystá několik školení pro naše poslance. Nedílnou součástí jejich práce pro nás je právě také školení našich komunálních politiků ať již na úrovni krajské či obecní.

Jak se seminář líbil účastníkům, můžete posoudit z následujících komentářů i z fotografií, které byly pořízeny přímo na místě.

 


Komunikace, ať jakákoliv a téměř s kýmkoliv je téma, které mne téměř profesně zajímá a tak jsem byl zvědav. A musím na svou čest prohlásit, že jsem opravdu nebyl zklamán, ba naopak. Jak dopolední, tak i odpolední program byl výborně připraven a díky profesionalitě a kvalitní přípravě všech lektorů, či konzultantů, je jedno jak je nazveme, si snad každý ze zúčastněných něco odnesl. Bylo skvělé, že seminář nebyl pojednán jako přednáška (posaďte se, tiše poslouchej moje moudra a piš si), ale jako moderovaná diskuse, do které se mohl každý, podle své chuti zapojit. Absolutně mi nepřísluší hodnotit vystoupení ostatních účastníků semináře, ale snad si mohu dovolit konstatování, že naprostá většina z nás byla dobře připravena jak co týká schopnosti verbálně reagovat na předkládané příklady různých tiskových materiálů, tak i prezentovat své názory na různé formy spolupráce s médii.

Bohužel jsem se z časových důvodů nemohl zúčastnit až do samého závěru, ale podle mého názoru byl seminář velice povedený, dobře vedený a něco nám určitě dal. Díky za něj. Doufám, že nebyl poslední.

Petr Fryč

 


Ráda bych touto cestou poděkovala centrální kanceláři TOP09 za skvělou myšlenku. Seminář INTERNÍ KOMUNIKACE je povedeným počinem tak potřebného vzdělávání členské základny. Blok přednášek s. Plívové mě velmi nenásilnou formou uvedl do základů komunikace s médii, žurnalisty. Získala jsem alespoň základní povědomí o důležitosti pozitivní presentace  sebe sama. Pochopila jsem, že nemohu čekat na příležitost, ale vytvářet si jiJ. Stejně přínosný byl i workshop pořádaný agenturou Campaings. Všem přednášejícím patří mé díky. Pokud v budoucnu bude možnost se podobného semináře zúčastni, ráda si prohloubím své minimální zkušenosti ve spolupráci s jistě nejvlivnější „světovou mocností“.

Nejen členům TOP09 vřele doporučující

Vlaďka Michalová.

Galerie
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme