Místopředsedkyně krajské organizace TOP 09 Vladislava Michalová v nedělních volbách obhájila pozici ve výkonném výboru.

23. 10. 2011

„Neznám jinou osobnost s tak vysokým osobním kreditem a charismatem monarchy. Věřím ideám a morálním hodnotám Karla Schwarzenberga,“ uvádí k jeho kandidatuře na prezidenta místopředsedkyně krajské organizace  Vlaďka Michalová.

Oba první muže strany TOP 09 volila v tajné volbě i Vlaďka Michalová: Dostali můj hlas, protože práce všech si velice vážím. Znám je osobně a jsou pro mě tím nejlepším, co může TOP09 nabídnout občanům.“

Vlaďka Michalová v nedělních volbách obhájila pozici ve výkonném výboru. „Její účast na pravidelném zasedání vedení strany je pro náš kraj velmi důležitá,“ říká Miroslav Nádvorník. Znovuzvolení mě potěšilo. Dva roky jsem reprezentovala Pardubický kraj ve výkonném výboru a vždy jsem pociťovala obrovskou zodpovědnost vůči všem členům krajské organizace, kteří mi dali svým hlasem mandát. Při své nové kandidatuře jsem si byla vědoma toho, že musím ze sebe vydat maximum. A věřila jsem, že delegáti ocení práci, kterou jsem pro TOP09 již vykonala,“ vysvětluje Michalová.

 

Zdenka Hanyšová Celá

23. 10. 2011

 

A zde je k nahlédnutí projev kandidátky Vladislavy Michalové před volbou do výkonného výboru

Vážené dámy, vážení pánové.

Jmenuji se Vladislava Michalová. Jsem delegátem z Pardubického kraje.

Představuji se Vám zde jako současná členka výkonného výboru strany, která by ráda znovu získala vaši důvěru. Ze svého působení ve Výkonném výboru , i práce místopředsedkyně Pardubické krajské organizace si přináším mnoho zkušeností. Přesto je mi ctí, že se stále považuji za politického nováčka. Mám energii na to, abych své působení v naší straně dělala s chutí a zápalem. Jsem idealista. Asi proto, že se 15 let pohybuji ve zdravotnictví. Denně se setkávám s bolestí a smrtí. Vážím si každého dne, kdy mohu žít a pracovat na plno.

Již nyní je za námi vidět množství práce. Za dva roky jsme v našem kraji dokázali vybudovat členskou základnu, z které se po volbách vyprofilovalo mnoho schopných lidí hájících naše pravicové hodnoty na radnicích a magistrátech.

Já sama jsem prošla tímto přerodem. Stala jsem se radní města a začala sbírat zkušenosti v roli komunálního politika..

Právě zde silně pociťuji nutnost vrátit se k Hodnotovému desateru, k myšlenkám pro které většina z nás vstoupila TOP09. Musíme se řídit zdravým rozumem, potlačit touhu po získání vlivu, dál věřit ideám.  Je znovu na místě, uvědomit si, že vše děláme pro budoucnost, pro naše potomky. V tom je myslím výhoda žen političek. Mateřský pud je ten nejsilnější..vše co děláme, děláme pro budoucnost našich dětí, nemyslíme na vlastní prospěch.

Nepolevujme ve snažení, připravit našim potomkům budoucnost, kde nebudou muset splácet dluhy svých rodičů. Ani finanční, ani morální. Zaslouží si to.

Ptáte-li se mne na mé morální hodnoty? Děkuji, mám klidné spaní- netíží mě špatné svědomí.

Pokud mě podpoříte ve volbě člena výkonného výboru, slibuji, že další dva roky práce budu pracovat pro TOP09 s maximálním nasazením.

Děkuji za Vaši pozornost.

V Hradci Králové 23.10.2011

Galerie
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme