× Pojďte do toho s námi.

Michal Sláma: Cílem TOP 09 je uspět v komunálních volbách

22. 4. 2021

Regionální organizaci TOP 09 Pardubice povede i nadále Michal Sláma. Delegáti tak rozhodli na online sněmu organizace TOP 09, která působí v okresu Pardubice.

Michal Sláma je vědecký pracovník a krajský zastupitel za TOP 09 a ODS. Pozici předsedy RO Pardubice na sněmu obhájil ziskem hlasů všech delegátů. „Vážím si podpory kolegů a silného mandátu, kterým mne vybavili. Je to pro mne závazek do budoucí práce,“ říká Michal Sláma, který tak může rovnou navázat na svou dosavadní činnost. „TOP 09 zůstane stranou otevřenou všem, kteří souzní se společnými liberálně konzervativními hodnotami. Další rok se ponese ve znamení voleb do městských zastupitelstev, kde budeme hledat vhodné koaliční partnery se snahou vytvořit širší koalice s možností znovu převzít aktivitu při řízení měst,“ dodává Michal Sláma.

Místopředsedou regionu se znovu stal projektový manažer Michal Pilař, který zdůraznil především obnovení aktivit organizace po náročném období, způsobeném epidemickou situací. “Po roce sociálního odstupu chci postupně znovu pořádat akce pro členy i veřejnost, zapojit se naplno do veřejného života a podpořit s kolegy v regionu obnovu podnikatelských aktivit, cestovního ruchu nebo kultury,” shrnul Michal Pilař.

Ve výboru dále usednou Kateřina Křičková, Jakub Jeřábek a Lukáš Rousek. Regionální organizace Pardubice dlouhodobě hospodaří odpovědně, s přebytkovým rozpočtem a dobrým systémem řízení rizik. Členská základna mírně roste.

Ondřej Müller, krajský manažer

Osobnosti: