Michal Pilař obhájil post krajského předsedy TOP 09

17. 6. 2019

Pardubická krajská TOP 09 si po dvou letech zvolila nové vedení. Staronovým předsedou se stal projektový manažer Michal Pilař z Pardubic. Do nejužšího vedení delegáti sněmu dále zvolili pardubického zastupitele a primáře PKN Jiřího Skalického, podnikatele a radního ze Slatiňan Víta Steklého a oblastního manažera ve stavebnictví z Vysokého Mýta Miloše Fogla.

Připravit stranu na krajské a parlamentní volby, aktivizovat členskou základnu a zlepšit komunikaci úspěšné práce politiků TOP 09 veřejnosti. To jsou hlavní cíle znovu zvoleného předsedy krajské organizace Michala Pilaře. „Úspěch naší koalice ve volbách do EP potvrdil velký potenciál předvolebních spojenectví oproti drobení sil na středopravém spektru. Je proto naší povinností dál pracovat na našem koaličním potenciálu a snažit se nabídnout voličům v krajských a parlamentních volbách silný projekt, kvalitní osobnosti a srozumitelný program,“ uvedl krajský předseda Michal Pilař.

Sněm navštívil předseda strany a europoslanec Jiří Pospíšil, který naznačil vizi TOP 09 pro nadcházející období a informoval o situaci po volbách do EP. S aktuálními novinkami vystoupila také 1. místopředsedkyně a poslankyně Markéta Pekarová Adamová. Pozitivní a motivační slova pronesl místopředseda a senátor Tomáš Czernin a promluvili i další významní hosté - generální sekretář strany Terezie Radoměřská nebo člen předsednictva Jihomoravského kraje Tomáš I. Fénix.

Ondřej Müller, krajský manažer

Michal Pilař

Působí jako projektový manažer a podnikatel v oblasti vývoje webových aplikací a terapeutického softwaru pro osoby s poruchou autistického spektra. V roce 2011 vstoupil do politické strany TOP 09, podílel se na řadě projektů strany na místní i regionální úrovni a pracoval v několika komisích Magistrátu města Pardubic. Působí jako předseda expertní komise TOP 09 pro eGovernment a IT. Je zakládajícím členem mládežnické organizace TOP tým Pardubice. V osobním životě se zajímá o nové technologie, vzdělávání, turistiku a rekreační hru badmintonu.

Osobnosti:
Michal Pilař