Kávu se starosty a pivo se studenty vypije dnes Karel Schwazenberg v Pardubicích

Karel Schwarzenberg pozval studenty do klubu Žlutý pes na polední pivo

21. 4. 2010

Dopolední kávou Karla Schwarzenberga se starosty, zástupci veřejné sféry a podnikateli od 10 hodin ve Zlaté štice v Pardubicích pokračuje dnes dvoudenní návštěva předsedy TOP 09 na Pardubicku. Tématem setkání je diskuze nad ekonomickými částmi programu TOP 09, do které se zapojí i první „devítka“ kandidátů v kraji. V pravé poledne se pak všichni setkají se studenty na „Pivu s Karlem“ v klubu Žlutý pes v Pardubicích.

 

Karel Schwarzenberg pozval studenty do klubu Žlutý pes na polední pivo

„Takhle náš klub vůbec neznám. Za bílého dne a navíc s takovým obsazením“, glosoval jeden ze studentů místo, ve kterém se obvykle potkává s přáteli a poslouchá muziku. Karel Schwarzenberg nebývá v takovém prostředí často, proto si jej pochvaloval. Stejně, jako zájem studentů debatovat o aktuálních záležitostech na naší politické scéně. Ti předsedu 21. dubna vůbec nešetřili.

Dopolední kávu stihl ještě Karel Schwarzenberg vypít se starosty, zástupci veřejné sféry a podnikateli ve Zlaté štice. Rozhovory se týkaly ekonomických částí programu TOP 09, do které se zapojila i první „devítka“ kandidátů v Pardubickém kraji.

Dvoudenní návštěva předsedy TOP 09 spojená s podporou kandidátů nové strany začala už 20. dubna večer v Baraka baru v Chrudimi. „Pivo s Karlem“ si nenechaly ujít dvě stovky lidí. U mnohých stolů byl Karel Schwarzenberg doslova obsypán diskutéry, kteří se živě vyptávali na konkrétní oblasti programu TOP 09 a sami přispívali svými názory na současné dění v naší zemi. V „hroznu“ studentů prozrazoval přítomnost předsedy chvílemi jen stoupající dým z fajfky. Mladí lidé se zajímali o státní maturity a o školné na vysokých školách.

 

Zdenka Hanyšová Celá
Galerie
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme