13. 2. 2013

Rád bych se ještě vrátil k nedávným volbám našeho prezidenta. V první řadě bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří kandidáta navrženého TOP09 podpořili. Velmi mě potěšilo, kolik občanů vynaložilo značné úsilí k propagaci a zviditelnění pana Karla Schwarzenberga. Všichni jsme určitě ocenili, že celá kampaň byla z naší strany vedena korektně a se vší slušností. I přes to, že náš kandidát nezvítězil, učinil mnoho pro zviditelnění principů, které jako strana respektujeme. Oceňuji i způsob uznání vítězství protikandidáta, jež bylo hodno státníka.     

                Pokud se Vám nelíbí styl politiky vedený populisticky, založený na nepravdě a přetvářce, je nejspíš jen jedna možnost, jak se pokusit tento stav napravit. Bez aktivních, slušných lidí politika slušná nikdy nebude. Těch slušných lidí je ale potřeba hodně, aby ti neslušní už nedostali šanci.

Je-li někdy vhodný čas ke vstupu do některé demokratické strany, je to právě teď.

Zvu vás do TOP09, ať už pro její programová východiska,
http://www.top09.cz/proc-nas-volit/programova-vychodiska-a-principy/


tak i kvůli našemu hodnotovému desateru
http://www.top09.cz/proc-nas-volit/hodnotove-desatero/

                Přínosem bude každý nový slušný člen v kterékoli z demokratických stran. V České Třebové znám osobně výborné lidi v různých politických stranách. Stačí si tedy jen vybrat. Samozřejmě mezi námi rádi uvítáme nejen zájemce o členství, ale i podporovatele, kteří mají podobné názory, ale nemají zájem být členy jakékoliv strany.


Je to běh na dlouhou trať, ale třeba se nakonec podaří prosadit slušnou politiku a kultivovat společenské prostředí.

Pojďme společně zvýšit šance slušným a férovým kandidátům v příštích volbách!!!

Pavel Doubrava, místní organizace TOP09 Česká Třebová
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme