5. 6. 2022

Přestože být členem politické strany nepatří v naší zemi mezi výrazně populární činnosti, a členské základny napříč stranami spíše klesají nebo stagnují, TOP 09 v Pardubicích stále mírně roste. „TOP 09 není velkou stranou, proto každá nová přihláška upřímně potěší. V Pardubicích se do strany hlásí zejména "třicátníci". V tuto chvíli je 40 % našich členů do 35 let věku. Máme mezi sebou ale i zkušené politické matadory nebo důchodce. Naší zasloužilou členkou je paní Tesařová, která letos oslaví úctyhodných 85 let,“ vyčísluje předseda místní organizace TOP 09 Pardubice Ondřej Müller.

Stát se členem TOP 09 přitom není nic složitého. Lze tak učinit jak pomocí papírové přihlášky, nebo čistě elektronicky. Podrobný postup je popsán v sekci „jak se stát členem“.

Po schválení vstupu je člověk okamžitě plnohodnotným členem strany se všemi právy a možnostmi seberealizace. Záleží na každém, jak své členství pojme. „Novým členům nabízíme realizaci v našich expertních skupinách. Po komunálních volbách se otevře možnost práce v komisích a výborech zastupitelstev, v dozorčích a správních radách městských firem apod. Záleží na každém, jakému oboru se profesně věnuje a jak hodně chce být aktivní. Máme spoustu členů, kteří jsou jen tichými podporovateli, kteří se rádi potkávají s lidmi s podobnými názory,“ říká Ondřej Müller.

"Chtěl bych pozvat každého, kdo má chuť měnit věci kolem sebe, zajímá se o politiku a souzní s hodnotovým desaterem TOP 09, ať se k nám přidá," uzavírá předseda MO TOP 09 Pardubice Ondřej Müller.

TOP 09 Pardubice

Osobnosti: Ondřej Müller