Mladé pušky. Představujeme kandidáty do krajských voleb

7. 9. 2020

Mladí úspěšní podnikatelé, kteří kandidují v krajských volbách na podzim roku 2020.

Ing. Michal Sláma, MBA - 34 let, Vědecký pracovník a projektový manažer

Vědecký pracovník královehradecké univerzity a spolumajitel softwarových a technologických společností, zabývajících se vývojem webových a zdravotnických aplikací, především pro podporu terapie dětí s poruchami autistického spektra. Specializuje se také na oblast projektového managementu, organizačního učení, eHealth a využívání moderních technologií pro pozitivní rozvoj měst. Působí jako delegovaný expert Komise pro strategii města Pardubice a člen mládežnické organizace TOP tým Východní Čechy. AktivnMichal Slámaě se angažuje v několika dalších neziskových projektech z oblasti umění a vzdělávání. Je členem Society for Organizational Learning a iniciativy Covid19cz.


Zajímá se o moderní umění, literaturu, má rád operu a koňské dostihy. K jeho potěše ale nelibosti širokého okolí hodně a špatně zpívá. Hraje badminton a občas zkusí i golf. Dříve i závodil na horském kole. Člověk není ostrov sám pro sebe. Není jedno v jakém prostředí žijeme, naši budoucnost musíme aktivně utvářet. Věřím, že cesta vede skrz vzdělanou, kulturní společnost, která má úctu k tradicím a je otevřená novému, avantgardnímu a také tomu, co má přidanou hodnotu.

Bc. Michal Pilař, 34 let, podnikatel, projektový manažer
kandiduje na 12. místě kandidátky ODS a TOP 09. Vystudoval Fakultu informatiky a managementu Univerzity Hradec Králové a pracuje jako projektový manažer. Podniká v oblasti vývoje webových aplikací a terapeutického softwaru. Působí jako krajský předseda TOP 09 Pardubický kraj.
Michal Pilař

Do krajského zastupitelstva kandiduje s ambicí přiblížit řízení kraje občanům - podpořit zavádění moderních přístupů a digitalizace, především komunikaci s úřadem online z pohodlí domova. Dále se chce zaměřit na modernizaci školství a prohlubování jeho propojení s praxí. Udržení absolventů v kraji a podporu rozvoje podnikatelského prostředí. V osobním životě se zajímá o nové technologie, vzdělávání, turistiku a rekreační hru badmintonu.

Ing. Vít Steklý, 29 let, podnikatel, radní města Slatiňany

Narodil se v roce 1990 v Chrudimi, dětství a dospívání prožil v nedalekých Slatiňanech. Díky svým rodičům a prarodičům si vybudoval silný vztah k městu, kde vyrostl, stejně jako k místní komunitě, přírodě a kraji jako takovému.

Vít Steklý

Vít vystudoval ČVUT v Praze, kde získal nezbytné penzum vědomostí do dalšího života. Od roku 2018 sbírá zkušenosti v samosprávě města Slatiňany jako radní. Roky, které strávil studiem na Fakultě informačních technologií, ho dovedly k uvědomění, že aktivní vystupování v komunitě lidí a v místě, ke kterému má vztah, je to, co ho v životě naplňuje.

Zlomový okamžik jeho života nastal v roce 2017, kdy se mu narodil jeho prvorozený syn Michal. Léta prožitá v Praze, získané životní zkušenosti a narození potomka představovaly zásadní motivaci vrátit se na místo, které považuje za domov - tedy zpět do Slatiňan.

I přesto, že Vít úspěšně vede svoji IT firmu, kterou založil již během studií, je rodinný život nezbytnou součástí a inspirací v aktivním budování hodnot, ve které sám pevně věří.

Ondřej Müller, krajský manažer

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme