Jak jsem vstoupila do TOP 09

27. 11. 2017

TOP 09 jsem sledovala již od samého počátku jejího vzniku. Asi nejlépe ze všech politických stran u nás vystihovala moje osobní postoje k politickému dění a její představitelé mi jsou více než sympatičtí.  

Letos před volbami jsem si řekla, že bych jí chtěla podpořit více než jenom svým hlasem. Vyplnila jsem tedy přihlášku na internetu a čekala, co se bude dít dál. Docela mě překvapila reakce okolí. Známí mé rozhodnutí komentovali větami  typu: „Hlavně to nikde neříkej. Co z  toho budeš mít? To už se přece dneska nemusí.“ Myslím si , že je u nás standardem na politiku nadávat, ale aktivně se jí neúčastnit. I to byl pro mě jeden z důvodů, proč jsem se rozhodla vstoupit.  

Ve svém životě preferuji přímé jednání a mám ráda, když se věci jasně pojmenují, když slovo platí a pak nezůstane jen u něj. Jako členka TOPKY se mohu zapojovat  na místní úrovni do života města, ve kterém žiji. Účastnila jsem se například předvolební kampaně v Lázních Bohdaneč, což pro mě byla velká zkušenost. Mohla jsem sledovat práci jednotlivých kandidátů při oslovování voličů. Překvapilo mě kolik je dnes v politice mladých lidí, myslím si, že je to dobře a TOPKA není výjimkou.  Vstupem do strany jsem se stala součástí skupiny lidí, kteří vnímají svět stejně jako já.  Členství  není jenom o schůzování, mám možnost účastnit se různých meetingů, školení a debat se známými politiky. Pokud se tedy někdo z Vás rozhoduje do TOP 09 vstoupit, tak radím, jděte do toho. 

Těším se na Vás. 

Dana Grusová

Pokud Vám jsou naše postoje sympatické, dovolte, abychom Vás přizvali ke spolupráci. Staňte se členem TOP 09 v našem kraji. Podrobný popis jak se stát členem naleznete zde.

Štítky
Osobnosti: Dana Grusová
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme