Šternberk: Ocenění práce učitelů

Celkem 20 šternberských pedagogů i  tzv. nepedagogických zaměstnanců z mateřských, základních i středních škol a školských zařízení převzalo v kulturním domě ve středu 27. března 2024 u příležitosti Dne učitelů ocenění za kvalitní práci ve školství.

4. 4. 2024

den učitelů

Setkání zaměstnanců škol je ve Šternberku tradiční akcí, kterou vedení města vyjadřuje poděkování pedagogům i nepedagogickým zaměstnancům škol a školských zařízení ve Šternberku.

Ocenění předávali starosta a místostarostové Jiří Kraus a Leo Czabe, který k tomu dodává: "Ohodnocení práce učitelů není pouze otázkou finančních odměn, ale také o uznání jejich přínosu pro společnost a budoucnost prostřednictvím vzdělávání. Je důležité, aby politici, školní správy a rodiče aktivně podporovali a uznávali hodnotu práce učitelů."

Moderátorem a zároveň účinkujícím setkání byl známý umělec Petr Šiška.

Představitelé města poděkovali před publikem za dlouholetou práci ve školství řediteli základní školy na náměstí Svobody panu Mgr. Pavlu Konečnému, který se v letošním roce rozloučí s ředitelskou životní etapou.

Oceněné osobnosti ze škol a školských zařízení naleznete na oficiálních Šternberských stránkách zde.

den učitelů

Ocenění převzali pamětní list, grafiku výtvarníka Josefa Zlamala nebo  Petra Kuby a poukaz k odběru knih dle vlastního výběru v Knihkupectví Lehečková ve Šternberku. 

Pro všechny přítomné hosty bylo připraveno občerstvení, které zajistila Školní jídelna Šternberk pod vedením ředitele Martina Hrubého.

O květinovou výzdobu se postaralo šternberské květinářství Rozárka.

Ocenění práce učitelů není pouze otázkou finančních odměn, ale také o uznání jejich přínosu pro společnost a budoucnost prostřednictvím vzdělávání. Je důležité, aby politici, školní správy a rodiče aktivně podporovali a uznávali hodnotu práce učitelů.

zdroj: https://www.sternberk.eu/aktuality/aktuality/ocenili-jsme-sternberske-pedagogy-i-dalsi-zamestnance-skol-u-prilezitosti-jejich-svatku-1025cs.html?fbclid=IwAR1TJLNCxi3lyLeDExrqZ7Ot1DEByKk-0hf1cUrSSlC3ktyptB74ccYn0jE_aem_AZwyaG4w1nIhPTFYv4OuGGPcm9BTmbPTmfIy9xCO68dZVr14Y70sQERP3AeyM0ydWVEz-rZECpKdZBXJx9-hugp3

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme