Poděkování

Komunální volby 2010

22. 10. 2010 | 12:00

Vážené kolegyně a kolegové, členové a příznivci TOP 09.

Dovolte mi, abych Vám z celého srdce poděkoval za Vaši pomoc, podporu a osobní nasazení v uplynulých komunálních volbách. Jenom díky Vám TOP 09 v Olomouckém kraji uspěla. Za necelý rok od ustavujícího sněmu jsme dokázali, že naše pozice na politické scéně je pevná a významná. Naši kandidáti se až na výjimky prosadili do obecních a městských zastupitelstev a v mnoha případech jednají o pozicích v radách i o postech nejvýznamnějších.

Děkuji rovněž panu profesoru Kleinovi, který dokázal více než důstojným způsobem reprezentovat TOP 09 v prvním kole senátních voleb v Olomouci.

Dík patří také všem, kteří ho podpořili během kampaně a ve volbách mu dali svůj hlas.

Teď je jenom na nás, abychom dokázali, že TOP 09 má oprávněnou ambici zaujmout a přivést ke komunální, krajské i parlamentní politice všechny slušné, konzervativně smýšlející lidi. Jsem rád, že se nám podařilo přesvědčit i mnoho mladých, že má smysl se v komunální politice angažovat, že má smysl volit.

Nyní mi nezbývá než popřát nově zvoleným zastupitelům a zastupitelkám hodně úspěchů při koaličních vyjednáváních.

Na závěr si dovolím Vás požádat o účast ve druhém kole senátních voleb a maximální podporu kandidáta ODS profesora Hálka. Chceme rozumný a důvěryhodný senát.

Jménem TOP 09 Olomouckého kraje Vám ještě jednou děkuji, víc než si myslíte.

 

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme