Petr Navrátil obhájil post krajského předsedy TOP 09

Připravit stranu na krajské volby, aktivizovat členskou základnu a zlepšit prezentaci úspěšné práce politiků TOP 09 veřejnosti. To jsou hlavní cíle znovu zvoleného předsedy krajské organizace Petra Navrátila. „Úspěch naší koalice ve volbách do poslanecké sněmovny a komunálních volbách potvrdil velký potenciál předvolebních spojenectví oproti drobení sil na středopravém spektru. Je proto naší povinností dál pracovat na našem koaličním potenciálu a snažit se nabídnout voličům ve volbách do Evropského parlamentu, senátních a krajských volbách silný projekt, kvalitní osobnosti a srozumitelný program,“ uvedl předseda Olomoucké krajské organizace Petr Navrátil.

23. 5. 2023

Místopředsedkyní byla znovu zvolena starostka Jeseníku Zdeňka Blišťanová, místopředsedy předseda regionální organizace Prostějov Michal Drozd a podnikatel z Přerova Jan Juttner.

vedení OLK

Pozitivní a motivační slova pronesla předsedkyně strany TOP 09 Markéta Pekarová Adamová a místopředseda Tomáš Czernin. Pozvání přijala krajská spolupředsedkyně Strany zelených Hana Vacková a krajský předseda KDU-ČSL Ivo Slavotínek. Sněm navštívil europoslanec Jiří Pospíšil, který naznačil vizi TOP 09 pro nadcházející období a informoval o situaci před volbami do Evropského parlamentu. Promluvili i další významní hosté, generální sekretář strany TOP 09 Miriam Faltová, ředitel komunikace TOP 09 Vladan Vaněk, nebo předseda krajského výboru TOP 09 Karlovarského kraje Lukáš Otys.

krajský sněm

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme