Petr Navrátil obhájil post krajského předsedy TOP 09

17. 6. 2019

Připravit stranu na krajské a parlamentní volby, aktivizovat členskou základnu a zlepšit komunikaci úspěšné práce politiků TOP 09 veřejnosti. To jsou hlavní cíle znovu zvoleného předsedy krajské organizace Petra Navrátila. „Úspěch naší koalice ve volbách do EP potvrdil velký potenciál předvolebních spojenectví oproti drobení sil na středopravém spektru. Je proto naší povinností dál pracovat na našem koaličním potenciálu a snažit se nabídnout voličům v krajských a parlamentních volbách silný projekt, kvalitní osobnosti a srozumitelný program,“ uvedl krajský předseda Petr Navrátil.

Sněm navštívil předseda strany a europoslanec Jiří Pospíšil, který naznačil vizi TOP 09 pro nadcházející období a informoval o situaci po volbách do EP. Pozitivní a motivační slova pronesl místopředseda a senátor Tomáš Czernin a promluvili i další významní hosté - generální sekretář strany Terezie Radoměřská nebo člen předsednictva Jihomoravského kraje Tomáš I. Fénix.