Michal Drozd - nový zastupitel města Prostějov

Vážení přátelé, chtěl bych tímto poděkovat Martin Hájek za jeho dosavadní práci v zastupitelstvu. Nyní přebírám mandát zastupitele já a musím říct, že jsem rád za tuto výzvu. Celý život jsem strávil v Prostějově a jako občana mě mrzelo, že se město nerozvíjí tak, jak by mohlo. Že nám chybí lesopark jih, že nemáme opravené KaS Centrum, že jižní střed města vypadá jak ve zlatých 90tkách a spoustu dalšího. Problémy v Prostějově dobře znám, protože jsem 7 let pracoval jako člen Finančního výboru. Současně jsem od roku 2023 předsedou prostějovské TOP09 a s kolegy zastupiteli z hnutí Prostějov Na rovinu tvoříme nejsilnějši opoziční stranu v komunálních volbách 2022 - 2026.

5. 2. 2024

Pokud někomu říkám, že se věnuji politice, jeho první reakcí je, jestli to má smysl. ANO, MÁ TO SMYSL! Pro nás i pro naše děti. Protože jim chci přenechat Prostějov jako moderní město a příjemné místo k životu pro všechny generace. Politika má skutečně velký vliv na naše společnosti a budoucnost našich dětí. Zaujetí pro politiku a aktivní účast může přinést pozitivní změny ve městě a zajistit lepší podmínky pro všechny.

Angažování se v politice umožňuje zastupovat zájmy občanů, prosazovat důležité otázky a hledat řešení pro aktuální výzvy. Můžete se podílet na tvorbě politiky, rozhodování o rozpočtu a prioritách města, podporování udržitelného rozvoje, zlepšování infrastruktury, péči o životní prostředí a mnoho dalšího.

Těším se na tuto novou úlohu! Ikdyž jsem si vědom, že to bude opravdu náročné.

Se srdečným pozdravem, nový zastupitel města Prostějov

Michal Drozd

Štítky
Osobnosti: Michal Drozd
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme