europoslanec Jiří Pospíšil navštívil Jeseník

19. 4. 2022

V pátek “na apríla” navštívil Jeseník v doslova aprílovém počasí europoslanec za TOP 09, Jiří Pospíšil.

Jako první jsme po jeho příjezdu zamířili na místní gymnázium, kde se studenty čtvrtých ročníků diskutoval o Evropské unii, o jejích principech nebo o současné situaci na Ukrajině. Poutavou přednášku a diskuzi ukončil živý vstup europoslance na kanálu ČT24.

image-6483441-1

Poté už strávil celý svůj zbytek programu s paní starostkou Jeseníku, Zdeňkou Blišťanovou a místopředsedkyní regionální organizace, Terezou Vodákovou. Společně navštívili Centrum sociálních služeb a Centrum společných aktivit s novou knihovnou a několika tematickými sály.image-6483441

Program byl vskutku velmi nabitý, pak totiž následovala diskuze v místní kavárně ENNEA, kam si pan europoslanec chodí při návštěvě Jeseníku pro výborné “povidloně.” Návštěvu Jeseníku jsme zakončili zahájením úvodním představením na Divadelní žatvě a poté čtením pohádek na Noci s Andersenem v knihovně v České vsi.

image-6483441-2

Doufáme, že pan europoslanec nebyl v Jeseníku naposled. Velmi rádi ho tu přivítáme znovu.