Volby PSP 2010 LBK - 08 Jan Marušiak

- narozen 18.11.1955

- vzdělání: Fakulta všeobecného lékařství University Karlovy v Praze, rok ukončení 1981

- primář Oddělení cévní a rekonstrukční chirurgie KNL, a.s.

- člen výboru Mezinárodní asociace cévních chirurgů

- čestné uznání výboru ESVS /European Society for Vascular Surgery/

- čestné uznání výboru Kardiovaskulární společnosti ČR

 

Mé priority:

Zdravotní péče, rodina, výchova a vzdělání. To, co dobře znám ze své každodenní práce pro druhé.

Tradice

Úcta ke generacemi vytvořeným hodnotám, ověřená kvalita, ale i určitá rigidnost v přijímání změn.Úcta ke staletími vytvořeným normám a lpění na jejich dodržování. v současné české politice i společnosti převažuje výrazně liberální trend, což v tradičně levicově smýšlející populaci nevěští nic dobrého a je třeba napřít úsilí k povelu zpátky na značky, důrazu na konzervativní apel a pokoru. Pokora je mimochodem slovo, které se asi brzy stane součástí slovníků historické češtiny, abychom nezapoměli, co znamená.

Odpovědnost

Všichni se po 20ti letech, co jsme zazvonili klíčema, politikům smějí. Proč? Protože v sobě nemají ve své většině ani málo odpovědnosti, nejsou ve svých názorech konzistentní a jsou ovlivnitelní, nevytvářejí vzory chování a lidé si jich neváží.Odpovědnost k rodině, k obci, ke státu - ale s odvahou přiznání, že nejsme pupkem světa a máme stále co dohánět v mnoha oblastech. Odpovědnost za to nestydět se být patriotem v obci, kraji,státu, tak jak je např Francouz či Američan patriotem ve své zemi.

Prosperita

Pokrok založený na vytváření hodnot prací, vzděláním a vědou. Prosperující stát je tak bohatý a vzdělaný, jak bohatá a vzdělaná je jeho střední vrstva obyvatel.

 

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme