TZ: Regionální sněm TOP 09 v Liberci zvolil svým předsedou Petra Bušanského

+ rozhovor pro MF DNES

24. 6. 2011

23. června 2011 proběhl v Liberci regionální sněm TOP 09 regionální organizace Liberec. Delegáti regionálního sněmu zvolili svým předsedou Petra Bušanského. Regionálními místopředsedy se stali Ing. Tomáš Petrásek( MO Liberec-Vratislavice n.N.) a Zdeněk Chmelík(MO Hodkovice n.M.).

Sněmu se zúčastnilo 51 delegátů.

Petr Bušanský, předseda RO TOP 09

 

Odpovědi na dotazy MF DNES:

S jakou představou vedení strany do funkce nastupujete?

TOP 09 si pomalu buduje v libereckém regionu velmi silné zázemí, které musíme dále rozvíjet a podporovat. Na práci s našimi lidmi se velmi těším. Naším výsostným úkolem bude přirozeně pečlivé vysvětlování námi připravovaných reforem. Už nyní máme odborné skupiny, které jsou otevřeny všem občanům a kde sbíráme nové podněty pro naše aktivity.

Nějaké cíle?

Cíle, které mám, jsou velmi konkrétní. Hodlám budovat nové místní organizace a posílit členskou základnu o všechny, kteří sdílejí naše hodnoty a chtějí něco skutečně dělat. Stmelujeme náš tým. Velkou prioritou je také spolupráce s hnutím Starostové a nezávislí, které odvádí velmi kvalitní práci na zastupitelstvu Libereckého kraje. Vše, co zmiňuji, je pro mě velká výzva.

Jak je to s jednotností topky v Liberci, nehrozí, že by mohlo dojít opět k tomu, co se událo loni?

Nehrozí. Už nyní se atmosféra mění, a jelikož mají všichni chuť do společné práce, jednota se obnovuje. Záleží skutečně jen na nás.

Kdo by se mohl stát předsedou liberecké organizace?

Kandidáti budou samozřejmě představeni až na sněmu. To, co mohu odhadnout je, že z volby vzejde předseda s velmi silným mandátem, jelikož práce přípravného týmu pro založení místní organizace byla velmi usilovná a kvalitní.

V Liberci dne 24.6.2011

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme