25. 5. 2010

Dvěmi akcemi završila Liberecká TOP09 předvolební maraton a kontaktní kampaň v rámci voleb do Poslanecké sněmovny.

Dětský den na Liberecké přehradě se vydařil na jedničku,k čemuž napomohlo i vytoužené sluníčko,které vykouzlilo v pravdě pohádkovou atmosféru a přilákalo tak nemalý počet návštěvníků. Děti kupodivu nezlobily, soutěžily a bavily se celé odpoledne a pivem Schwarzenberg jsme zvláště mužským zástupcům z řad rodičů vynahradili veskrze zapeklitou volbu věnovat dětem krásné odpoledne na úkor mistrovského hokejového utkání.

Odměnou jim byli i spokojení a rozesmátí potomci,které jsme za jejich výkony bohatě odměnili.I my za TOP09 Vám všem děkujeme za příjemně strávené sobotní odpoledne.

Pondělní mítink na Soukenném náměstí se nesl v rockovém rytmu a přehlušil i bouřku a krupobití,které se v jednu chvíli sneslo na Liberec a hrozilo odnést TOPácké stánky i s přítomnými lídry parlamentní kandidátky.

Členové liberecké TOPky si ale za svými lídry stojí, a tak se společnými silami podařilo přestát i tuto zkoušku, ve které zvláště Václav Horáček obstál na jedničku.

Václave,po tom zocelení v LIberci bude parlament procházka růžovou zahradou. Všichni ti držíme palce a kdyby tam "padaly kroupy",vzpomeň na Liberec!!!!!

Na závěr bychom chtěli všem Liberečákům poděkovat za projevenou přízeň a podporu a popřát nám všem klidné 3 poslední předvolební dny a ve volbách spřízněné a zodpovědné voliče.

za celou městskou organizaci Liberec
Dagmar Janusová, předsedkyně
Galerie
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme