10. 4. 2014

Jmenuji se Ondřej Kyselo a narodil jsem se 15. října 1978 v Jičíně. Své dětství jsem prožil v malebné obci Českého ráje  Jinolice, kam se velice rád vracím k rodičům. Vystudoval jsem Střední průmyslovou školu elektrotechnickou v Jičíně obor elektronické počítačové systémy. Poté jsem pokračoval ve studiu na Technické univerzitě v Liberci fakultu mechatroniky a mezioborových inženýrských studií obor automatické řízení a inženýrská informatika. Během studií na universitě jsem v roce 2003 absolvoval stáž na Ústavu fyzikální biologie Jihočeské university a Ústav ekologie krajiny Akademie věd ČR v Nových Hradech na práci Analýza dat fluorescenční emise rostlin.

Po studiích jsem začal pracovat v japonsko-německé firmě  Optrex, kde jsem do roku 2006 působil na pozici  procestechnik (kontaktování a analýza displejů LCD). Další své praktické zkušenosti jsem sbíral ve společnosti  SAS Autosystemtechnik na pozici plánování montáže/ systémová podpora technologií (Programování ŘS; Projektový dohled při realizaci a rozvoje technologií; Koordinátor ESD; Rámcová podpora při elektro revizích; Technická podpora montáže). Od roku 2008 jsem působil jako vedoucí montáže ve společnosti Knorr bremse. Od května 2013 pracuji ve firmě GRUPO ANTOLIN Turnov na pozici Péče o zákazníka a technolog procesu.

V roce 2008 jsem se oženil a nyní mám dvě nádherné děti Tomáška a Gábinku, které mi vždy dokážou doplnit energii. Rodina je můj největší koníček. Mezi další zájmy, kromě rodiny, patří golf, kolektivní sporty, plavání, bojová umění, filozofie, politologie, historie, věda a technika a příroda.

Nebyl jsem nikdy členem žádné jiné politické strany než TOP 09. V TOP 09 působím, protože mi není lhostejná budoucnost mých ani Vašich dětí. Nechci jít cestou laciného populismu a hodnoty Tradice, Odpovědnost, Prosperita mi jsou velice blízké.

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme