7. 10. 2010

Nedělní slunečné odpoledne, které přišlo po několika dnech deště, přimělo několik stovek rodičů s dětmi vyrazit na dětské hřiště U Kina ve Vratislavicích nad Nisou, kde se konala akce s názvem „TOP den s TOP 09“.

Pro děti zde byly k dispozici nafukovací trampolíny a dětské prvky a připraveny byly rovněž různé soutěžní disciplíny (malování na obličej, skákací boty, střelnice a další), za které si mohly odnést různé sladkosti. Na všechny žíznivé čekalo na informačním stánku občerstvení ve formě točených limonád a piva Schwarzenberg.

Celá akce byla doprovázena kulturním programem. Vystoupil Michal Nesvadba, Václav Upír Krejčí a Míša Růžičková. Na akci se představili i kandidáti TOP 09 pro komunální volby v Městském obvodu Liberec-Vratislavice nad Nisou a dorazil také předseda krajské organizace TOP 09 Robert Korselt.

Akce se vydařila, děti se vyřádily a dospělí byli rádi, že jim nikdo nevnucoval politickou agitaci. Takový styl kampaně, bez velkých jevišť a proslovů na náměstích, probíhal pod hlavičkou TOP 09 na Liberecku. Vyzýváme Vás k jedinému, přijďte k volbám. Každý hlas rozhoduje!

Ing. Jana Skalická, předsedkyně MO TOP 09 Vratislavice nad Nisou
Galerie