Bc. František Gábor

Osobní údaje

Datum narození: 24. 04. 1970, Stav: ženatý

Vzdělání

2005 - 2008 Bakalářský studijní program VŠB-TU Ostrava, Fakulta hornicko-geologická, Obor - Využívání zdrojů stavebních nerostných surovin

1984 - 1988 Vojenská stredná odborná škola, Žilina, ukončeno maturitní zkouškou, Obor – Chemická technologia, Zaměření - vojenská chemia

Pracovní zkušenosti

Od 2008 Ředitel - člen představenstva akciové společnosti Navazon a.s.

Od 2007 do 2013 Sekretář Československé obce legionářské (zajištění chodu občanského sdružení s téměř 4500 členy, tvorba základních dokumentů a směrnic, příprava a realizace dotačních projektů ministerstva financí, ministerstva zahraničních věcí, ministerstva obrany, příprava projektu ujednocení ústroje)

2004 Liberecký Kraj - Radní pro regionální rozvoj (koncepční příprava kraje a jeho příspěvkových organizací na předkládání projektů do Společného regionálního operačního programu, dohled nad tvorbou Programu rozvoje Libereckého kraje, podíl při přípravě kraje na vstup ČR do Evropské unie, první prezentace Libereckého kraje v Bruselu)

1993 – 2004 Společnost MET. CHEM. spol. s. r. o., Liberec – technický pracovník, náměstek ředitele (spolumajitel) (Předmět činnosti společnosti - likvidace nebezpečného odpadu, práce v nedýchatelném a zdraví škodlivém prostředí, likvidace starých ekologických zátěží např. Spolana Neratovice, Rakona Rakovník, Narex Česká Lípa; přímá účast v projektech vývoje a prodeje ochranných prostředků v oblasti protichemické ochrany; příprava a realizace obchodních aktivit v zahraničí, zajištění účasti společnosti na veletrzích v České republice, Francii, Spojených arabských emirátech a Bulharsku)

1990 – 1991 Působení v protichemickém praporu nasazeném v I. válce v zálivu v oblasti Saudské Arábie a Kuvajtu (Pouštní štít a Pouštní bouře)