Poděkování voličům TOP 09

18. 10. 2010

Vážení voliči,

Děkujeme Vám všem za projevenou důvěru, která je pro nás zavazující motivací na další období. V jabloneckém regionu se nám podařilo díky Vaší podpoře získat celkem 9 mandátů v zastupitelstvech měst a obcí - Jablonec nad Nisou, Tanvald, Zásada a Malá Skála.

Někdo by mohl namítnout, že tento výsledek je pod očekáváním v návaznosti na výsledky TOP 09 ve volbách do PSP ČR. Volby do komunální politiky jsou však zcela odlišné oproti celostátním. Naši spoluobčané při sporé volební účasti většinou volí zejména známé osobnosti místního života, nejčastěji lékaře a umělce. Většina těchto voličů si však neuvědomuje, že tito jimi zvolení zástupci nemají díky svému pracovnímu vytížení čas na správu věcí veřejných a umožňují tím de-facto volnou působnost případným lobbistickým skupinám. Práce zastupitele je časově velmi náročná, zejména co se týká studia materiálů a přípravy před důležitými rozhodnutími.

Týmy čerstvě zvolených zastupitelů za TOP 09 jsou připraveni tento čas a nasazení správě věcí veřejných věnovat za maximální podpory členské základny. V následujících 4 letech budeme všichni konat maximum, aby se naše města či obce rozvíjeli a dosáhli jsme společně maxima při prosazování našich volebních programů.

Petr Pošmourný, předseda RV TOP 09 Jablonec nad Nisou

KRAJSKÁ KANCELÁŘ TOP 09 LIBERECKÝ KRAJ