Českolipský futsalový turnaj počtvrté

TOP 09 na českolipsku podporuje sport

13. 4. 2010
V sobotu 10. dubna se konal čtvrtý ročník futsalového turnaje DÉMON CUP 2010. Mužstva tvořená chlapci a muži nejrůznějšího věku se snažila hlavně si celý den užít, ale putovní pohár byl samozřejmě lákavým cílem všech zúčastněných.

Nejlepším týmem turnaje se nakonec stali Black Warriors, kteří ve finále porazili FC Holák. Pořádající démoni se svými dvěmi zástupci obsadili bronzovou a bramborovou příčku. Jak se již stalo tradicí k bramborové příčce patří na tomto turnaji neodmyslitelně „Démonské okurky" a letos tomu nebylo jinak.

Regionální organizace TOP 09 Česká Lípa byla poprvé oficiálním partnerem celého turnaje. Její zástupci se společně s organizátory předběžně dohodli na pokračování spolupráce i do dalších let. Na letošní podzim chystají společně sportovní překvapení nejen pro futsalové nadšence, ale i pro širokou veřejnost.

Letos na jaře nejde o poslední sportovní akci podporovanou TOP 09. Přesně za měsíc od futsalového turnaje, tedy 10. 5. 2010 se uskuteční voljebalový turnaj organizovaný přímo TOP 09 - „TOP 09 volleyball cup 2010" ve Skalici u České Lípy. Všichni sportovní nadšenci jsou samozřejmě zváni!

Tomáš Hudec,
předseda RO TOP 09 Česká Lípa
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme