Výzva krajského předsedy

21. 5. 2014
Vážení přátelé, členové a podporovatelé TOP 09
 
Jste Evropané? Nebo jen ti Čecháčkové co pořád jen brečí a u piva kecy tlačí? Ukažte všem, že TOPáci jsou aktivními Evropany, které zajímá okolní dění i dále než jen za sousedovým plotem. Pojďte volit do Europarlamentu!
 
Mediální kampaň, která nás neustále od Evropy vzdaluje, se hodí všem hnutím a politickým stranám, které si z Europarlamentu udělali dojnou krávu. Je jim zcela jedno, že jen díky jejich neschopnosti cokoli vysvětlit a na čemkoli spolupracovat, nám EU „vnucuje“ nesmysly, tak často v médiích zmiňované. Ono je pak alespoň proti čemu protestovat a zase je na co nadávat.
 
Opak je ale pravdou. EU nám otevírá obrovský prostor volného obchodu a tvoří celosvětově významný ekonomický celek stability, a to bez ohledu na to zda i my platíme nebo neplatíme Eurem. Tento prostor bychom si všichni měli hýčkat a pracovat na jeho rozvoji.
 
Samozřejmě, ani EU není bez chyb… jako každý z nás. Tyto chyby však nenapraví laciné kecy, ale trpělivá mravenčí práce našich kvalitních zástupců v Europarlamentu, kteří mohou prostřednictvím aktivního zapojení do příslušných frakcí lecčeho dokázat.
 
A proto jsme za TOP 09 vybrali do čela naší kandidátky, bez ohledu na stranickou příslušnost, skutečné odborníky na ekonomiku, legislativu a lidská práva.
 
Volby do Evropského parlamentu se konají již tento pátek a sobotu 23. - 24. 5. 2014. Pozor, v sobotu jen do 14:00!
 
Po posledních průzkumech preferencí se naši političtí soupeři zalekli potenciálu naší pozitivní kandidátky za TOP 09, které bylo „naměřeno“ přes 14%.
 
Neseďte tedy doma a přijďte k volbám! Přijďte podpořit naše kandidáty za TOP 09 a vhoďte jim svůj hlas. Ukažme těm ostatním, že náš pozitivní směr pro budoucnost Evropy i naší České Republiky je správný!
 
Díky a s pozdravem HURÁ DO EVROPY!
 
Váš PP.
 
Petr Pošmourný        
Předseda KV TOP 09 Liberecký kraj
Předseda RV TOP 09 Jablonec nad Nisou
Tel: +420 602 446 126
 
P.S. – A s čím byste mohli ještě pomoci právě teď?
1. Obešlete všechny lidi ze svých soukromých e-mailových adresářů. Dali jsme dohromady 5 důvodů, proč volit TOP 09. Najdete je v tomto odkazu: volimtopku,
2. pakliže máte Facebook, tak si změňte profilovou fotografii, což můžete udělat, když si kliknete na tento odkaz: profilovka,
3. pakliže máte Facebook, sdílejte VIPky z portálu VIP osobnosti,
4. napište na tento portál, proč volíte TOP 09 do europarlamentu,
5. chyťte za ruku celou rodinu a pár náhodných kolemjdoucích a prostě je k té urně přiveďte. :-)
Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme