Výzva krajského předsedy

21. 5. 2014
Vážení přátelé, členové a podporovatelé TOP 09

Jste Evropané? Nebo jen ti Čecháčkové co pořád jen brečí a u piva kecy tlačí? Ukažte všem, že TOPáci jsou aktivními Evropany, které zajímá okolní dění i dále než jen za sousedovým plotem. Pojďte volit do Europarlamentu!

Mediální kampaň, která nás neustále od Evropy vzdaluje, se hodí všem hnutím a politickým stranám, které si z Europarlamentu udělali dojnou krávu. Je jim zcela jedno, že jen díky jejich neschopnosti cokoli vysvětlit a na čemkoli spolupracovat, nám EU „vnucuje“ nesmysly, tak často v médiích zmiňované. Ono je pak alespoň proti čemu protestovat a zase je na co nadávat.

Opak je ale pravdou. EU nám otevírá obrovský prostor volného obchodu a tvoří celosvětově významný ekonomický celek stability, a to bez ohledu na to zda i my platíme nebo neplatíme Eurem. Tento prostor bychom si všichni měli hýčkat a pracovat na jeho rozvoji.

Samozřejmě, ani EU není bez chyb… jako každý z nás. Tyto chyby však nenapraví laciné kecy, ale trpělivá mravenčí práce našich kvalitních zástupců v Europarlamentu, kteří mohou prostřednictvím aktivního zapojení do příslušných frakcí lecčeho dokázat.

A proto jsme za TOP 09 vybrali do čela naší kandidátky, bez ohledu na stranickou příslušnost, skutečné odborníky na ekonomiku, legislativu a lidská práva.

Volby do Evropského parlamentu se konají již tento pátek a sobotu 23. - 24. 5. 2014. Pozor, v sobotu jen do 14:00!

Po posledních průzkumech preferencí se naši političtí soupeři zalekli potenciálu naší pozitivní kandidátky za TOP 09, které bylo „naměřeno“ přes 14%.

Neseďte tedy doma a přijďte k volbám! Přijďte podpořit naše kandidáty za TOP 09 a vhoďte jim svůj hlas. Ukažme těm ostatním, že náš pozitivní směr pro budoucnost Evropy i naší České Republiky je správný!

Díky a s pozdravem HURÁ DO EVROPY!

Váš PP.

Petr Pošmourný
Předseda KV TOP 09 Liberecký kraj
Předseda RV TOP 09 Jablonec nad Nisou
Tel: +420 602 446 126

P.S. – A s čím byste mohli ještě pomoci právě teď?
1. Obešlete všechny lidi ze svých soukromých e-mailových adresářů. Dali jsme dohromady 5 důvodů, proč volit TOP 09. Najdete je v tomto odkazu: volimtopku,
2. pakliže máte Facebook, tak si změňte profilovou fotografii, což můžete udělat, když si kliknete na tento odkaz: profilovka,
3. pakliže máte Facebook, sdílejte VIPky z portálu VIP osobnosti,
4. napište na tento portál, proč volíte TOP 09 do europarlamentu,