Výzva členům a podporovatelům

26. 9. 2013

V pondělí jsme společně s naším předsedou Karlem Schwarzenbergem a Miroslavem Kalouskem odstartovali kontaktní předvolební kampaň v Libereckém kraji. V jejím průběhu naši lídři Jan Farský a Václav Horáček obkrouží celý kraj za podpory celého našeho týmu.

Tím však rozhodně úsilí nás všech nesmí končit!

V dnešních dnech, kdy ve společnosti převládá znechucení nad politikou a ve dnech kdy se lidé nechávají opíjet rohlíkem firmy "Anofert" komunistického udavače, je zapotřebí se maximálně zapojit. Úmyslně nepíši bývalého, neboť kdo jednou udával, udavačem zůstane navždy.

Nebuďme k tomu apatičtí, KAŽDÝ HLAS ROZHODUJE!

Oslovte své blízké a vytvořte ve svém okolí spolek lidí propagující naši cestu do budoucna, neboť opravdu VÍME, KAM JDEME a VÍME, CO CHCEME!

Řada z nás se podílela na přípravě našeho programu a opravdu mohu s hrdostí říci, že to není jen snůška frází, ale skutečný směr pro budoucnost.

Sdílejte a zvěte své přátele na setkání s našimi lídry v rámci jejich návštěv v kraji. Plán návštěv naleznete v kalendáři na www.top09.cz nebo v akcích na Facebooku TOP 09 Liberecký kraj.

Pro Vaši vlastní propagaci TOP 09 Vám prostřednictvím naší krajské kanceláře rádi poskytneme propagační materiály a dárkové předměty.

Neváhejte a spojte se s naší krajskou manažerkou Martinou Rambouskovou prostřednictvím emailu martina.rambouskova@top09.cz nebo přímo telefonicky na č.604 229 308.

Petr Pošmourný
předseda KV TOP 09 Liberecký kraj

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme