V Turnově a Liberci se besedovalo nejen o migraci

26. 6. 2015

Ve čtvrtek 25. června Turnov a Liberec navštívili předsedkyně Podvýboru pro migraci a azylovou politiku Helena Langšádlová a místopředseda Podvýboru pro obrannou a bezpečnostní politiku a strategické koncepce ČR Marek Ženíšek.

V Turnově se setkali se starostou města Tomášem Hockem, v B&B Clubu zhlédli výstavu děl místní SUPŠ a návštěvu Turnova zakončili besedou s podnikateli, občany v Pizzerii Maškovka na téma EET (elektronická evidence tržeb), migrační a zahraniční politiky. V Liberci pak nad stejnými tématy diskutovali v Restauraci Plzeňka-Duli, kde si mohli návštěvníci besedy prohlédnout nádherné sklepní prostory plné historických předmětů.

"Podám trestní oznámení na Babiše pro pomluvu!", padlo při diskusi o EET hned v počátku od místního restauratéra, který v Liberci podniká již od r.1986. "Jednoznačně to vystihuje rozhořčení živnostníků a malopodnikatelů, kteří jsou trvale kriminalizováni," sdělil krajský předseda Petr Pošmourný.

"Věřím, že pouze naší trvalou prací a neustálým vysvětlováním tyto skutečnosti dojdou včas i ostatním voličům, kteří s tímto vládním pojetím diskriminačního socialismu s velkokapitalistickou tváří, rozhodně nesouhlasí," dodal Petr Pošmourný.

Galerie
Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme