V Liberci finišuje zveřejnění kandidátky do komunálních voleb za TOP 09

19. 6. 2014

V úterý 17. června se uskutečnil další volební štáb místní liberecké Topky, který měl především za úkol dát konečnou tvář kandidátce za TOP 09 v Liberci.

„Je nám velikou ctí, že o místo v první desítce projevil zájem jeden z vedoucích lékařů Krajské nemocnice v Liberci, o místo v druhé a třetí desítce další dva jeho kolegové,“ sděluje lídryně kandidátky Mgr. Zora Machartová.

Kompletní kandidátka bude představena 30. června, kdy bude definitivně schválena městským a regionálním výborem. „Chápeme, že jsme ji mohli představit dříve, ale chtěli jsme si vybrat mezi výraznými osobnostmi našeho města a dát příležitost a možnost kandidovat za TOP 09 v Liberci, a to v podstatě do poslední chvíle, neboť nám velmi záleží na budoucí reprezentaci a vedení našeho města,“ doplňuje Mgr. Zora Machartová.

V úterý 24. června v 18 hodin ve Vinotéce Hruška, kousek od terminálu na Fügnerově ulici, se koná společné setkání kandidátů, členů a našich podporovatelů. „Rádi bychom se s Vámi nejenom neformálně setkali, ale zároveň bychom s Vámi i rádi diskutovali o komunálních tématech. Pevně věříme, že Vaše poznatky a názory budou pro nás inspirativní, a společnými silami můžeme městu, ve kterém žijeme, pomoci k rozvoji. Doufám, že si najdete chvilinku na jednu skleničku dobrého vína. Budeme se těšit,“ dodává k úternímu setkání Mgr. Zora Machartová.

Dana Lapáčková

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme