Poslance Farského zajímá, kdo je těch až 5 zlodějů ve Sněmovně

12. 10. 2015

Interpelace poslanců Sněmovny, to je plejáda zajímavých dotazů na nejrůznější téma. Poslanec Jan Farský tuhle pozorně četl v novinách rozhovor s Andrejem Babišem a tak se ministra financí zeptal, kdo že jsou ti poslanci zlodějové, o kterých Andrej Babiš hovořil. Jak to dopadlo?

"Podal jsem interpelaci, už jsem tady byl jednou nespokojen s odpovědí na písemnou interpelaci a budu bohužel i dnes, protože k té odpovědi já potřebuji osobní účast pana ministra, a to z jednoho důvodu. Pan ministr 20. června 2015 v rozhovoru pro Právo uvedl, že ve sněmovně ví, že je minimálně 4 - 5 zlodějů. A mě by prostě zajímalo, kdo to je," ptá se politik TOP 09 Jan Farský.

"A protože mi odmítl odpovědět s tím, že bych mohl odpověď zneužít k dalším útokům vůči jeho osobě, tak já teď nevím. Mám to chápat jako přiznání, nebo jako obvinění jeho nejbližších spolupracovníků? A protože jsem zmaten a bez pana Babiše se odpovědi nedozvím, tak žádám o přerušení této interpelace," uzavřel svůj projev za potlesku několika poslanců Jan Farský.

Redakce

www.prvnizpravy.cz, 12. 10. 2015

Štítky
Osobnosti: Jan Farský
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme