Krajský výbor TOP 09 v Libereckém kraji má nového předsedu

27. 8. 2013

Za nového předsedu si dne 26. srpna 2013 Krajský výbor TOP 09 v Libereckém kraji zvolil Petra Pošmourného. Ten nahradil Dr. Ing. Jaromíra Drábka, který z funkce odstoupil.

Petr Pošmourný je jedním ze zakládajících členů TOP 09 v Libereckém kraji a byl dosud předsedou Regionálního výboru TOP 09 Jablonec nad Nisou.

"Velmi si vážím úsilí všech, zejména odstoupivšího předsedy Jaromíra Drábka, díky kterému jsme za posledních půl roku sjednotili TOP 09 v Libereckém kraji. Naším prvořadým cílem pro nejbližší období je obhájení našeho volebního úspěchu ve volbách do PS PČR z roku 2010. Věřím, že společně s lídrem naší kandidátky za TOP 09 Václavem Horáčkem a hnutím Starostové za Liberecký kraj se nám to podaří. Předvolební kampaň bude velmi vyostřená a již první mediální útoky na rozum voličů to zcela potvrzují," komentuje své zvolení a cíle nový předseda Petr Pošmourný.

"K populistickým a nefér krokům se rozhodně nepřidáme. Naše kampaň bude opět trpělivým vysvětlováním toho, co je zapotřebí v naší společnosti udělat a kam ji v budoucnu posunout. Věřím, že lidé se nenechají opět napálit lacinými sliby či novými Blanickými rytíři, kteří vzešli z lobbistů a podnikatelů provázaných na státní finance," dodává Pošmourný.

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme