Krajský sněm TOP 09 Liberec si zvolil nové vedení

28. 2. 2015

V pátek 27. února v podvečerních hodinách proběhl v jabloneckém Eurocentru krajský sněm TOP 09. Delegáti krajského sněmu zvolili svým předsedou Petra Pošmourného, který tuto funkci zastával doposud. Krajskými místopředsedy se stali Petr Soudský z Turnova, Miroslav Janoušek z České Lípy a František Gábor z Liberce.

V předsednictvu krajské organizace ještě usedne Robert Korselt, Michal Prokop, Michal Loukota a Vladimír Josífek. Sněmu se zúčastnilo 29 delegátů.

Petr Pošmourný nikdy nebyl v žádné jiné politické straně. V TOP 09 je od léta roku 2009 a je jedním z jejich zakládajících členů v Libereckém kraji.

"Krajský sněm svou volbou potvrdil dlouhodobý směr TOPky v Libereckém kraji, který je založen na konkrétních činech směřujících ke společnému cíli, i když nemusíme jako jednotlivci mít na vše stejný názor. Najít všeobecnou shodu, kterou všichni respektují je sice občas zdlouhavé a únavné, na rozdíl od toho co nabízí hnutí, kde rozhoduje pouze šéf. Ale to je skutečná demokracie," komentuje své zvolení staronový předseda Petr Pošmourný.

"V novém období nás čeká velká výzva – informovat lidi o tom jak opravdu maká stávající vláda předstírání a zejména pak trvale pracovat na zlepšení podmínek pro nás všechny v Libereckém kraji, kde to po posledních krajských volbách funguje velmi podobně," dodává Pošmourný.

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme