Kandidáti do komunálních voleb 2014 za region Jablonec nad Nisou se potkali v klubu Klondike

24. 6. 2014

TOP 09 má v regionu Jablonec nad Nisou připravenu celou řadu kandidátních listin. Aby se naši kandidáti lépe seznámili, připravili jsme pro ně první z řady vzájemných setkání, tentokráte v country klubu Klondike v Jablonci nad Nisou.

Jména jabloneckých kandidátů první trojky - Petr Roubíček, Petr Louda, Radoslav Topol jsou občanům velmi dobře známa – jedná se o dosavadního radního a dva zastupitele. V Tanvaldu je lídrem kandidátky Vladimír Josífek, který už zkušenosti má jako tamější radní. V Železném Brodě je lídrem Václav Horáček, v Zásadě Daniel Rezek, v Bedřichově Vladimír Černý a v Janově nad Nisou Marie Bürgerová.

„Účast téměř třiceti kandidátů z Jablonce nad Nisou, Tanvaldu, Zásady, Janova nad Nisou a Bedřichova nás mile překvapila. Po představení lídrů jednotlivých kandidátek se rozproudila čilá diskuse, která plynule přešla v neorganizovanou zábavu,“ sděluje liberecký krajský předseda TOP 09 Petr Pošmourný.

„Z diskuse vzešla řada nápadů a návrhů jak společně postupovat při předvolební kampani. Množství nápadů jen potvrdilo, že takových akcí není nikdy dost a brzy připravíme další,“ dodal Petr Pošmourný.

Galerie
Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme