KACHNA V NEMOCNICI není pokrm pro bulvár

14. 10. 2013
Citroen 2CV oslavil nedávno 65. výročí, kdy první vozidlo vyjelo z bran francouzského Citroenu. Bylo to v roce 1948 - významný rok i pro naše dějiny, kdy začalo 40 let nesvobody. "Kdo se nepoučil ze své minulosti, je odsouzen ji v budoucnosti opakovat."
 
TOP 09 jako konzervativní strana a její členové a sympatizanti mají paměť dobrou. Proto bijí na poplach, že se po téměř 25 let začínají do naší krásné země vracet komunistické móresy a typy lidí, které jsme znali v dobách totality. Podle peří poznáte je. Mladá generace to nemusí rozeznat, ale my starší ročníky si pamatujeme. Papaláši už se zase derou k lízu.
 
Zatímco Citroeny 2CV stačily objet svět mnohokrát dokola, komunisté nám zpustošili zemi. Oklepali se, jsou téměř happy, nalezlí v různých stranách (krom té svojí mateřské) a už mají opět recepty - na chudobu, na prosperitu, na lepší život tzv. obyčejných lidí. A už zase lžou a lidé jim to baští - i v nových stranách jako ANO, Úsvit, SPOZ je jich dost a dost. Říká se tomu stejná krevní skupina.
 
Věřím, že staří lidé nezapomínají a mladí lidé nejsou hloupí. Věřím v dobrý výsledek těchto voleb, spoléhám na zdravý selský rozum našich občanů.
 
Tradice zavazuje k odpovědnosti. Historie nás vždy může dohnat - nezapomínejme na to, až vhodíme svůj hlas.
MUDr. Jan Marušiak, PhD.
Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme