11. 10. 2021
Vážení členové TOP 09 a naši podporovatelé,
 
s velikou radostí Vám píši následující řádky, možná více osobnějším tónem než dřív … DOKÁZALI JSME TO!!! … Chci Vám všem poděkovat za veškerou podporu a pomoc v rámci kampaně v Libereckém kraji. Bez té společné práce bychom to nezvládli. Všem Vám patří mé velké díky. Porazili jsme hnutí ANO a budeme sestavovat pro následující roky vládu. Dokázali jsme to SPOLU, toto spojení nemá od těsně porevolučních let obdoby a opět se ukázalo, že integrace a společný cíl má smysl. Tím cílem, jak to vnímám já, nebylo porazit Andreje Babiše, ale vrátit naši zemi důstojnou a odpovědnou vládu. S úsměvem jsem četl i zahraniční tisk, který psal o tom, jak se střední Evropa vzdálila od populismu, že se vrací zpět k odpovědnosti, nebo že volby u nás mohou být spouštěčem změny v dalších okolních zemích. Teď je to v každém případě jen na nás, dostali jsem šanci dokázat co umíme.  
 
Úspěch lehce kazí fakt, že se naši kandidáti v Libereckém kraji nakonec do sněmovních lavic nepodívají. Dva mandáty, které koalice SPOLU získala připadly ODS. To je situace, která nás v TOP 09 nikterak netěší a radost z celkového úspěchu to zastiňuje. Nicméně, pro úspěch celku pracovali všichni naši kandidáti skvěle a dohromady donesli 10.558 hlasů.  Za to jim, i Vám patří můj dík.
 
Nyní je čas na to, abychom se nadechli, nabrali sílu po náročných volbách a začali společně pracovat na nápravách chyb předchozích vlád. A jestli mohou poprosit, pojďme do toho opět SPOLU.

Martin Chroust, předseda KO TOP 09 Liberec

Štítky
Osobnosti: Martin Chroust
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme